Det är bara att bli imponerad. Blott åtta dagar efter det att vår klubbs programansvarige, Erik Jonsson, rest tanken på en afton för Ukraina, med klubbens President, Thomas Lantz, gick kvällens magnifika afton för Ukraina av stapeln på Ystads teater.

Många själar var att tacka för det: från den outtröttlige producenten Lars-Åke Kristensson till alla sångare, musiker, scenansvariga, teaterns anställda och fler. Resultatet: över 300000 kr till humanitär hjälp till Ukraina.
 
Det är bara för oss alla att säga 'Stort och varmt tack till er alla' som bidrog till att göra denna afton vad den var. Och förstås hålla med Thomas Lantz som från scenen konstaterade "Det är fantastiskt vilket gehör vi fått".

Ystads Allehanda har rapporterat från aftonen, under rubriker som "Känslofylld stödgala för Ukraina" och "Röd lykta – Ukrainagalan fyllde teatern". Läs gärna mer här:
 
 https://www.ystadsallehanda.se/kultur/kanslofylld-stodgala-for-ukraina-6d02cce5/?fbclid=IwAR1w_LKf79XotnEhLFuQMjRui7VDmQZIdVsvq4xBKJ4fUJddL70dB_6hK5A 
 
och