Inbjudan till Golftävling

Härmed inbjudes alla golfare i Ystads tre Rotary-klubbar till 2021 års ädla tävlan om Bertil Håkanssons Vandringspris FRITIDS-FLICKAN. Tävlingen kommer i år att avhållas för 31:e gången.

Bana: Ystad GK - Nybrostrand

Tävlingsdag: Lördagen den 25 September med samling och lottning senast kl 10:30 1:a start kl 11:37.

Tävlingen räknas som extra sanktionerat Rotarymöte och ger alltså närvaronotering.

Spelform: Poängbogey

Startavgift: Pris till ett värde av c:a 100 kr medtages av varje spelare. Spelare, som ej tillhör Ystad GK, erlägger själva greenfee.

Tävlingsledare: Reinhold Eriksson

Priser: Vandringspriset tillfaller spelare med högsta poängsumma.

Övriga priser utdelas efter placering. Prisutdelning sker efter att sista boll gått i mål. Dessutom priser till närmast linjen på 10:ans hål och närmast hål på 15:e.

Anmälan om deltagande med angivande av namn och Golf-ID o Rotary-klubb samt önskemål om Tee senast den 15 September till Reinhold Eriksson via mail reinhold.eriksson@gmail.com eller SMS:a 070-5303231

Hjärtligt välkommen!
Reinhold Eriksson Ystad S:t Petri