Äntligen, var det någon som sade vid måndagsträffen på Ystad Saltsjöbad. Äntligen, får väl vara det samlande ordet för att vi åter träffas. En tapper skara på närmare tjugo personer hade tagit sig till Ystad Saltsjöbad och måndagens möte med inriktning på klubbsamråd föregånget av en trevlig lunch.

Klubbsamråd blev det och det avhandlades en rad frågor. Aktuellt var självklart frågan om sammanslagning med övriga Ystadklubbar. Vitalisering av klubb-kommittéer, spaning på hur klubben ska möta framtiden. Utveckling av intercitymöten och då inte bara innefatta Ystad utan också Österlen.

När det gäller sammanslagning av klubbarna får detta spörsmål vila i väntan på nya synpunkter.

Vad gäller att vitalisera kommittéer är det vidöppet för envar som känner sig manad.

Ett vitalt och inspirerande klubbmöte och vi kan inte mer än beklaga de som missade denna måndag.

Nästa vecka får vi exklusivt besök, Henry Arvidsson, fotograf och 44 år i FN-tjänst och dessutom många års erfarenhet från Irak.
Se för bövelen till att inte missa detta.

Text: Erik Jonsson, Bild: Bruno Beijer