Förra måndagen hade vi nöjet att få välkomna Lars-Åke Kristensson som ny medlem i vår klubb. Varmt, varmt, välkommen säger vi till Dig.

Lars-Åke är en man med många strängar på sin lyra. Vad sägs om följande: ” Man, 55+ med bred erfarenhet från olika områden. Fd officer med ledningssystemutbildning samt internationell erfarenhet. Utbildat ryska officerare vid BADTT i Lettland och Litauen. Bred erfarenhet inom ledarskapsutbildning. Utbildad operasångare med dokumenterad erfarenhet från svenska, danska och tyska scener. Producent och regissör av en hel del olika musik & teaterprojekt. Driver företag inom organisationsutveckling och projektledning. Jobbar åt en rad olika företag, kommuner och organisationer med såväl publika som interna evenemang”. Och nu medlem i Ystad Sankt Petri Rotaryklubb!